مقالات

14 خواص پیاز و عسل برای سلامتی و طرز تهیه معجون

14 خواص عسل و پیاز و تهیه معجون آن

همه ما درباره خواص عسل و فواید پیاز شنیده ایم و می دانیم که هر دو به صورت جداگانه فایده های زیادی دارند. اما تهیه شربت از عسل طبیعی و پیاز یا ترکیب کردن این دو ماده با یکدیگر فواید بی نظیری برای بدن دارد. این معجون نه تنها به درمان عفونت های قارچی و باکتریایی کمک می کند بلکه می توان از آن برای درمان سرفه و بسیاری مشکلات دیگر استفاده کرد.

ما به صورت مداوم درباره خواص عسل طبیعی به صورت مفصل اشاره کرده ایم و در این مطلب سعی می کنیم تا شما را با خواص ترکیب پیاز و عسل آشنا کنیم پس تا انتها با ما همراه باشید.

با مصرف عسل و پیاز و ترکیب آنها با هم از مواد مغذی موجود در آنها بهره برده و می توانید از بروز بیماری ها و مشکلات گوارشی و بیماری های قلبی پیشگیری کنید. از آنجایی که ممکن است با تمام خواص پیاز و عسل آشنا نباشید در این مقاله می خواهیم به بررسی ترکیب و معجون پیاز و عسل بپردازیم.

14 مورد از خواص پیاز و عسل

ترکیب پیاز و عسل یک معجون بسیار ساده است و به راحتی می توانید آن را آماده کنید و به دلیل خواص بیشمار هر یک از این مواد می تواند خواص درمانی زیادی برای شما دارد و در ادامه قرار است به بررسی این فواید بپردازیم.

متاسفانه امروزه، بیشتر خانواده ها توجهی به غذای سالم ندارند. اما ترکیب پیاز و عسل می تواند به صورت ویژه ای باعث تصحیح رژیم و سبک زندگی شما شود. این معجون بسیار ساده و شگفت انگیز خواص بسیار زیادی دارد و در ادامه این بخش قصد داریم تا به بررسی 14 خواص پیاز و عسل بپردازیم.

1- آنتی بیوتیک طبیعی

از آنتی بیوتیک ها برای از بین بردن یا مهار رشد باکتری ها استفاده می شود. ترکیب آب پیاز و عسل، یک آنتی بیوتیک طبیعی و عالی است که می تواند با باکتری های پوست مبارزه کند. علاوه بر این، شما می توانید از این ترکیب فوق العاده برای مقابله با عفونت های باکتریایی پوست نیز استفاده کنید. مخلوط پیاز و عسل را روی نواحی آلوده بمالید و برای حداکثر اثربخشی صبر کنید تا این ترکیب روی پوست خشک شود. سپس آن ناحیه را بشویید. چندین مطالعه درباره خواص پیاز و عسل نشان داده اند که این معجون می تواند با باکتری های بالقوه خطرناک مبارزه کرده و از رشد آنها جلوگیری نماید.

مقاله مفید:

عسل به عنوان آنتی بیوتیک

2- سرشار از مواد مغذی

پیاز و عسل سرشار از مواد مغذی، ویتامین ها، فیبر، آنتی اکسیدان و مواد معدنی است. پیاز کالری کمی داشته و حاوی ویتامین، فیبر و مواد معدنی است. یک پیاز متوسط (110 گرمی) حاوی مواد زیر است:

  • کالری: 44
  • پروتئین: 1.2 گرم
  • کربوهیدرات: 10.3 گرم
  • شکر: 4.7 گرم
  • فیبر: 1.9 گرم
  • چربی: 0.1 گرم
  • پتاسیم: 3.4 درصد از ارزش روزانه (DV)
  • ویتامین C: 9 درصد

پیاز سرشار از ویتامین C بوده و به تنظیم سلامت ایمنی، تولید کلاژن و جذب آهن کمک می کند. همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است و از سلول های شما در برابر مولکول های ناپایدار و آسیب رسان به نام رادیکال های آزاد محافظت می کن

پیاز و عسل سرشار از ویتامین های مختلف گروه B از جمله فولات و ویتامین B6 هستند. این ویتامین ها، نقش کلیدی در متابولیسم، تولید گلبول های قرمز و عملکرد عصبی دارند. در نهایت، پیاز منبع خوبی از پتاسیم است، یک ماده معدنی که عملکرد سلولی، تعادل مایعات، عملکرد کلیه و انقباض عضلانی را بهبود می بخشد. از همین رو ، افزودن پیاز به رژیم غذایی، یک راه عالی برای افزایش پتاسیم بدن است.

3- درمان سرفه

در حال حاضر، مدت ها است که از عسل برای درمان سرفه و سرماخوردگی استفاده می شود. بر اساس یک مطالعه که در مطلب درمان سرفه با عسل به آن اشاره کردیم، عسل را می توان برای تسکین سرفه، موثرتر از داروهای بدون نسخه که حاوی دکسترومتورفان (DM) یک درمان بدون عوارض برای سرفه دانست.

علاوه بر این، پیاز حاوی ترکیبات گوگردی است که به مبارزه با مخاط کمک کرده و باعث دفع مخاط از مجاری تنفسی شما می شود و علائم گلودرد را کاهش می دهد. از طرف دیگر، عسل گلوهای تحریک شده را تسکین و دفعات سرفه را کاهش می دهد. بنابراین، یکی از رایج ترین خواص پیاز و عسل این است که به طور موثر سرفه و حتی برونشیت را درمان کند.

خواص عسل و پیاز برای درمان سرفه

مشکلات تنفسی ناشی از سرماخوردگی، سرفه یا برونشیت آزاردهنده هستند. مخلوط عسل و پیاز، التهاب مجاری تنفسی را کاهش می دهد.  ترکیب آنها با هم یک داروی طبیعی را تشکیل می دهد که می تواند به  تنفس راحت هنگام بروز بیماری های تنفسی کمک کند.

طرز تهیه پیاز و عسل برای سرفه

به مقدار مورد نیاز پیاز را خرده کرده و عسل را به آن اضافه کنید، پس از چند ساعت که مواد اولیه با هم ترکیب شدند، معجون آماده مصرف است می توانید زمانی که سرفه های مکرر دارید روزانه چندین مرتبه 1 قاشق غذاخوری از آن را مصرف کنید تا سرفه شما التیام پیدا کند.

4. درمان زخم ها و سوختگی های پوستی

یکی دیگر از خواص عسل و پیاز این است که از آن می توان برای درمان آسیب های پوستی و سوختگی استفاده کرد. اعتقاد بر این است که استفاده از آنها به عنوان یک پانسمان، خواص درمانی داشته و بهتر از بسیاری گزینه های پانسمانی دیگر عمل می کند.

عسل نیز خاصیت ضد باکتریایی و تعادل PH منحصر به فردی دارد که باعث افزایش اکسیژن و ترکیبات ترمیم کننده زخم می شود. همچنین، آب پیاز یک آنتی بیوتیک ملایم است و خاصیت ترمیم زخم دارد. در واقع، در جنگ ها معمولا از آب پیاز برای درمان زخم های ناشی از اصابت گلوله استفاده می شد.

5- فواید پیاز و عسل برای پوست

یک ماده مغذی ضروری مانند ویتامین C برای جوان سازی پوست مفید است. چون به ساخت کلاژن کمک کرده و با مصرف آن، لطافت پوست شما حفظ می شود. خوشبختانه ویتامین C هم در پیاز و هم در عسل به وفور وجود دارد و ترکیب این دو باعث می شود که پوست شما همیشه جوان به نظر برسد. پیاز حاوی آنتی اکسیدان هایی است که از پوست در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند.

علاوه بر این، پیاز و عسل خاصیت آنتی باکتریالی، ضد عفونی کننده و ضد التهابی دارند که باعث کاهش التهاب، جلوگیری از جوش زدن و حفظ سلامت پوست می شوند. عسل همچنین یک مرطوب کننده طبیعی بوده و به نرم و مرطوب نگه داشتن پوست کمک می کند. عسل با خواص ضدباکتریایی طبیعی خود می تواند با باکتری های پوستی که اغلب منجر به آکنه می شوند مبارزه کند.

استفاده موضعی از مخلوط آب پیاز و عسل، سلامت پوست را بهبود بخشیده و موجب کاهش آکنه و جوان ماندن پوست می شود. استفاده از ترکیب پیاز و عسل یک درمان قدرتمند برای مشکلات پوستی بوده و با مصرف منظم آن می توانید پوستی شفاف تر و سالم تر داشته باشید.

خواص آب پیاز و عسل برای پوست

یکی از بهترین ترکیب های مناسب برای پوست، ترکیب آب پیاز، عسل و عصاره آلوئه ورا است که می توانید پیاز را خرد کرده و با یک قاشق چای خوری عسل و عصاره آلوئه ورا ترکیب کرده و برای درمان بیماری های پوستی به صورت موضعی استفاده کنید.

6- سلامتی قلب

یکی از مهم ترین خواص عسل و پیاز، افزایش سلامت قلب است. پیاز چربی و کالری نسبتا کمی دارد و آن را به یک نوع سبزی عالی تبدیل می کند. عسل نیز چربی کمی داشته اما کالری زیادی دارد. در نتیجه، مخلوط آب پیاز و عسل تعادل سالمی از چربی، کالری و مواد مغذی را فراهم می کند.

مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم نقش مهمی در سلامت قلب و عروق شما دارند. پتاسیم نیز به کنترل سرعت ضربان قلب شما کمک می کند. از آنجایی که پیاز و عسل سرشار از پتاسیم و سایر مواد معدنی شگفت انگیز هستند، می توان از آنها برای تقویت سلامت قلب استفاده کرد. مصرف پیاز و عسل ممکن است باعث کاهش فشار خون، بهبود سطح چربی خون، کاهش تری گلیسیرید، کاهش سطح کلسترول و تنظیم ضربان قلب شده و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

خواص عسل و پیاز برای سلامتی قلب

پیاز حاوی آنتی اکسیدان ها و ترکیباتی است که از التهاب قلب پیشگیری کرده و با کاهش سطح تری گلیسیرید و کلسترول، خطر ابتلا به بیماری های قلبی شما را کاهش می دهد. همچنین، پیاز حاوی مقدار زیادی کوئرستین، یک آنتی اکسیدان فلاونوئیدی و ضد التهابی است که به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.

یک مطالعه در سال 2015 بر روی 70 فرد مبتلا به اضافه وزن و فشار خون نشان می دهد که دوز روزانه 162 میلی گرم عصاره پیاز غنی از کورستین ممکن است به طور قابل توجهی فشار خون سیستولیک را تا 3.6 میلی متر جیوه کاهش دهد.

همچنین، یک مطالعه کوچک در سال 2014 بر روی 54 زن مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک نشان داد که مصرف 80 تا 120 گرم پیاز قرمز خام در روز به مدت 8 هفته باعث کاهش سطح کلسترول کل و کلسترول بد می شود.

7- بهبود و درمان سرطان

یکی از بهترین خواص پیاز و عسل، توانایی آن در محافظت از سلول های بدن در برابر رشد ناهنجار ناشی از سموم است. این ترکیب منحصر به‌ فرد، آنتی ‌اکسیدان ‌هایی مانند ویتامین C دارد که به بدن کمک می‌کند تا از شر آلاینده‌ هایی که به عملکرد سلول‌ ها آسیب می ‌زنند خلاص شود. آنها همچنین حاوی مواد شیمیایی گیاهی مانند فلاونوئیدها هستند که از بدن در برابر مواد خارجی محافظت می کنند.

ترکیب پیاز با عسل برای درمان عوارض جانبی شیمی درمانی، مفید است. محتوای آنتی اکسیدانی بالای پیاز، همراه با فیتوکمیکال ها، به دفع باقی مانده مواد شیمیایی ناشی از شیمی درمانی کمک کرده و به شما امکان می دهد وضعیت بدن خود را بهتر کنترل کنید.

در سال 2014 با بررسی 16 مطالعه (شامل 13333 نفر)، محققان دریافتند که افرادی که بیشترین میزان مصرف پیاز را دارند، 15 درصد کمتر از افرادی که بسیار کم پیاز مصرف می ‌کنند، در معرض خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ قرار دارند.

مطالعات آزمایشگاهی درباره خواص پیاز و عسل نشان می دهد که یک ترکیب حاوی گوگرد در پیاز ممکن است به کاهش رشد تومور کمک کرده و سرعت گسترش سرطان تخمدان را کاهش دهد. پیاز همچنین حاوی فیستین و کوورستین است که آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی هستند که می توانند رشد تومور را مهار کنند.

نتایج یک مطالعه درباره خاصیت پیاز و عسل نشان داد که مصرف پیاز، اثرات مثبتی بر بیماران تحت شیمی درمانی دارد. عسل نیز التهاب دردناک دهان ناشی از درمان‌ های سرطان را کاهش می دهد. بر اساس یک مطالعه، مصرف عسل پس از رادیوتراپی و یا شیمی درمانی باعث کاهش درد بیماران می شود.

8- سرشار از آنتی اکسیدان

بدن ما دائما با مواد مضری به نام رادیکال های آزاد مبارزه می کند. این مواد به سلول های ما آسیب می رسانند. آنتی اکسیدان ها از بدن در برابر این عوامل مضر محافظت می کنند. پیاز و عسل هر دو مملو از این ترکیبات محافظ هستند. مصرف منظم آنها می تواند رادیکال های آزاد را خنثی کرده و از سلول های ما در برابر آسیب های احتمالی محافظت کند. در نتیجه، گنجاندن پیاز و عسل در رژیم غذایی خطر ابتلا به بیماری های مزمن مرتبط با استرس اکسیداتیو، مانند بیماری قلبی یا برخی سرطان ها را کاهش می دهد.

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که اکسیداسیون را مهار می کنند، فرآیندی که ممکن است منجر به آسیب سلولی شود و باعث بروز بیماری هایی مانند سرطان، دیابت و بیماری قلبی شود.

پیاز سرشار از آنتی اکسیدان بوده و حداقل 17 نوع فلاونوئید دارد. پیاز قرمز حاوی آنتوسیانین ها، رنگدانه های گیاهی از خانواده فلاونوئیدها است که به پیاز قرمز، رنگ عمیقی می دهد. این نوع رنگدانه ها ممکن است از انسان در برابر دیابت و انواع خاصی از سرطان محافظت کنند.

محققان در مطالعه ‌ای درباره خواص پیاز و عسل در سال 2016 (شامل 43880 مرد) دریافتند که مصرف معمول آنتوسیانین تا 613 میلی‌گرم با 14 درصد کاهش خطر حملات قلبی غیرکشنده مرتبط است.

به طور مشابه، نویسندگان در یک بررسی در سال 2019 به این نتیجه رسیدند که مصرف بیشتر غذاهای سرشار از آنتوسیانین با خطر کمتر بیماری قلبی و مرگ ناشی از بیماری قلبی ارتباط دارد.

9- کنترل قند خون

کنترل قند خون برای حفظ سلامت بدن (به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت) بسیار ضروری است . عسل برخلاف قندهای تصفیه شده، گلوکز را با سرعت کمتری وارد جریان خون می کند و از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری می کند. پیاز نیز سرشار از ترکیبات مفید برای سلامتی بوده و تحقیقات هم نشان می دهد که به کاهش سطح قند خون بعد از صرف غذا کمک می کند. با ترکیب پیاز و عسل، بدن فرد واکنش متعادل و بهتری به قند خون نشان می دهد. بنابراین، پیاز و عسل، یک ترکیب مفید برای کسانی است که همیشه باید سطح گلوکز خود را کنترل کنند.

خوردن پیاز باعث تنظیم سطح قند خون می شود که برای افراد مبتلا به دیابت یا پیش دیابت بسیار مهم است. یک مطالعه کوچک درباره خواص پیاز و عسل در سال 2010 بر روی 84 فرد مبتلا به دیابت نوع 1 یا نوع 2 نشان داد که مصرف 100 گرم پیاز قرمز خام به میزان قابل توجهی سطح قند خون ناشتا را پس از 4 ساعت کاهش می دهد.

مطالعه ‌ای در سال 2020 نشان داد که موش‌ های مبتلا به دیابت که به مدت 8 هفته غذای حاوی 5 درصد پودر پیاز خشک خورده‌ بودند، نسبت به گروه کنترل، سطح قند خون ناشتا و سطح تری گلیسیرید و کلسترول پایین تری داشتند. همچنین کوئرستین موجود در پیاز از طریق واکنش و ارتباط با سلول های زیر به تنظیم قند خون کل بدن کمک می کند:

  • روده کوچک
  • پانکراس
  • عضله اسکلتی
  • بافت چربی
  • کبد

10- افزایش تراکم استخوان

اگرچه لبنیات و مواد لبنی برای تقویت سلامت استخوان بسیار مفید هستند، اما سایر مواد غذایی از جمله پیاز و عسل نیز استخوان ‌ها را تقویت می کنند.

پیاز حاوی ترکیباتی است که تراکم استخوان را افزایش داده و از ضعیف شدن استخوان در اثر افزایش سن جلوگیری می کند. عسل با خواص آنتی اکسیدانی خود می تواند از سلامت استخوان های بدن محافظت کند. در نتیجه، مصرف منظم مخلوط پیاز و عسل باعث افزایش تقویت استخوان ‌های قوی و سالم می شود.

نتایج یک مطالعه کوچک درباره خواص پیاز و عسل در سال 2016 بر روی 24 زن میانسال و یائسه نشان داد که افرادی که روزانه 100 میلی لیتر آب پیاز به مدت 8 هفته مصرف کرده بودند، تراکم استخوان و فعالیت آنتی اکسیدانی آنها در مقایسه با گروه کنترل بهبود یافته بود.

همچنین، مطالعه‌ ای در سال 2009 بر روی 507 زن یائسه  نشان داد که آنهایی که حداقل یک بار در روز پیاز می‌خورند، 5 درصد تراکم استخوان بیشتری نسبت به افرادی که یک بار در ماه یا کمتر پیاز می‌خورند، دارند.

علاوه بر این، پیاز ممکن است به کاهش استرس اکسیداتیو، افزایش سطح آنتی اکسیدان و کاهش تحلیل استخوان و در نهایت، پیشگیری از پوکی استخوان و بهبود تراکم استخوان کمک کند

11- بهبود سیستم گوارش

دستگاه گوارش نقش حیاتی در تجزیه غذا برای جذب مواد مغذی دارد. پیاز سرشار از پروبیوتیک ‌های اینولین و فروکتولیگوساکارید است که ممکن است به افزایش تعداد باکتری ‌های خوب در روده و بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک کند.

وجود باکتری های مفید برای یک دستگاه گوارشی سالم حیاتی است. عسل با خواص تسکین دهنده طبیعی خود تحریک و التهاب دستگاه گوارش را کاهش می دهد. پیاز و عسل با هم باعث سلامت روده شده و به هضم بهتر و سلامت کلی دستگاه گوارش کمک می کنند. پیاز منبع غنی فیبر و پری بیوتیک است که برای حفظ سلامت روده ضروری است.

باکتری ‌های روده از پری‌ بیوتیک ‌ها تغذیه می ‌کنند و اسیدهای چربی تولید می‌کنند که باعث تقویت سلامت روده، کاهش التهاب و هضم بهتر غذا می شوند.

مصرف غذاهای حاوی پری بیوتیک نیز ممکن است به افزایش پروبیوتیک ها مانند سویه های لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم کمک کند. این نوع غذاها برای سلامت دستگاه گوارش مفید هستند.

12- سلامت موها

افزایش رشد و سلامت موها از دیگر خواص پیاز و عسل محسوب می شود. بسیاری از مردم معتقدند که ترکیب پیاز و عسل به رشد مو کمک می کند. ماساژ دادن مو با آب پیاز و عسل می تواند گردش خون را افزایش داده و به رشد موها کمک کند. هر دوی آنها خواص ضد باکتریایی دارند و باعث جلوگیری از عفونت های پوست سر شده و رشد موی سالم را تقویت می کنند. پیاز و عسل نیز می توانند از موخوره و دوشاخه شدن موها جلوگیری کنند. پیاز حاوی ترکیبات گوگردی است که رشد مو را تقویت کرده و سلامت پوست سر را بهبود می بخشد.

عسل نیز با خاصیت مرطوب کنندگی خود می تواند به تغذیه مو و جلوگیری از خشکی مو کمک کند. استفاده از مخلوطی از آب پیاز و عسل روی پوست سر باعث تحریک رشد مو و بهبود سلامت کلی موها می شود.

13- بهبود باروری

از دیگر خواص عسل و پیاز این است که سلامت جنسی و قدرت باروری را بهبود می بخشد. عسل به دلیل داشتن ویتامین B، آهن، کلسیم و اسید آمینه غنی، کیفیت تخمک ها و باروری را افزایش می دهد. همچنین باعث افزایش غلظت تستوسترون، تعداد اسپرم و باروری می شود. از سوی دیگر، پیاز منبع عالی آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدها است که به افزایش تولید مقدار و تعداد اسپرم کمک می کند.

14- کاهش وزن

بزرگترین دشمن کاهش وزن یا حفظ وزن کالری است و کالری از رژیم غذایی شما دریافت می شود. آیا برای اینکه وزن کم کنید، دست از غذا خوردن می کشید؟ خیر. چون راه حل در کنترل نحوه غذا خوردن و تعداد کالری هایی است که روزانه دریافت می کنید. کمک به کاهش وزن یکی از خواص پیاز و عسل است.

پیاز به همراه عسل حاوی حدود 400 کالری است که کمتر از نیمی از کالری مورد نیاز روزانه شما است. پیاز کالری کم و فیبر بالایی دارد که باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید و در مسیر کاهش وزن موفق تر عمل کنید. مصرف عسل در حد متعادل نیز به کنترل وزن کمک می کند. با گنجاندن مخلوط پیاز و عسل در یک رژیم غذایی متعادل وزن می توانید وزن خود را در محدوده ای سالم نگه دارید.

البته برای کاهش وزن و لاغری شما همچنان علاوه بر این ترکیب، می توانید از معجون عسل گردو نیز استفاده کنید و ما در مقاله خواص عسل و گردو به صورت مفصل به این موضوع پرداختیم چرا که موضوع لاغری و کاهش وزن بسیار پر چالش است از همین رو سعی میکنیم تا به تمام ترکیبات عسل که به کاهش وزن کمک می کند در مقالات مختلف خواهیم پرداخت.

مقالات مفید:

فواید سیاه دانه و عسل

آبلیمو و عسل

نحوه تهیه ترکیب و معجون پیاز و عسل

مخلوط پیاز با عسل یک روش رایج در طب سنتی و درمان های خانگی است. اگر علاقه دارید از خواص پیاز و عسل بهره ببرید و این  معجون را امتحان کنید بهتر است دستور العمل زیر را دنبال کنید:

  • مواد لازم را جمع کنید. شما به یک پیاز متوسط و عسل خام نیاز دارید.
  • پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
  • پیاز خرد شده را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و هم بزنید تا خمیری یکدست شود. اگر مخلوط کن ندارید، می توانید از رنده نیز برای گرفتن آب پیاز استفاده کنید. یک صافی یا پارچه پنیر را روی یک کاسه قرار دهید و مخلوط پیاز را داخل آن بریزید. مخلوط را به آرامی با قاشق یا دستان خود فشار دهید تا آب آن گرفته شود. باقی مانده پیاز را دور بریزید.
  • مقدار آب پیازی که به دست آورده اید را اندازه بگیرید و به مقدار مساوی عسل خام به آن اضافه کنید. به عنوان مثال، اگر 2 قاشق غذاخوری آب پیاز دارید، 2 قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید. ترکیب را خوب هم بزنید تا عسل و آب پیاز کاملا با هم ترکیب شوند.
  • با انجام مراحل فوق می توانید از فواید معجون پیاز و عسل لذت ببرید.

عوارض جانبی ترکیب پیاز و عسل

مصرف زیاد پیاز ممکن است علائم ناراحتی گوارشی مانند سوزش سر دل، نفخ، ناراحتی شکمی، تهوع و استفراغ را در افراد مستعد ایجاد نموده و علائم سندرم روده تحریک پذیر را در افراد مبتلا تشدید کند. این علائم در هنگام خوردن پیاز خام به جای پخته نسبتاً شایع تر است. مصرف عسل برای بزرگسالان خطری ندارد اما اگر عسل از شهد رودودندرون ها تولید شود ممکن است حاوی سمومی باشد که باعث درد قفسه سینه، فشار خون پایین و مشکلات قلبی می شود. بنابراین هنگام خرید عسل طبیعی و خام باید دقت کرده و از فروشگاه های معتبر مانند هاچ لند، آن را بخرید.

مصرف زیاد پیاز باعث رقیق شدن خون شده و ویتامین K موجود در این ماده غذایی ممکن است با داروهایی مانند کومادین تداخل داشته باشد. مصرف حداکثر 25 میلی گرم عنصر دی فنیل آمین در روز تا چند ماه خطری ندارد. اما در افراد دیابتی، مصرف پیاز ممکن است موجب کاهش قند خون شده و همچنین، انعقاد خون را در افراد مبتلا به اختلالات خونریزی کاهش داده و ریسک تشدید خونریزی را افزایش می دهد. علاوه بر این، زنان باردار و شیرده و افرادی که تحت عمل جراحی قرار دارند نباید بیش از مقدار لازم پیاز مصرف کنند.

اگر هر گونه بیماری زمینه‌ ای دارید یا دارو مصرف می ‌کنید، همیشه بهتر است قبل از امتحان هر گونه معجون یا ترکیب خانگی با یک متخصص مشورت کنید.

سخن آخر

همانطور که در این مقاله از مجله هاچ لند مشاهده کردید، ترکیب پیاز و عسل خواص زیادی برای سلامتی و تندرستی بدن دارد. تقویت سیستم ایمنی و درمان سرفه حفظ سلامت قلب و بهبود سلامت پوست و مو تنها برخی از خواص پیاز و عسل هستند. این داروی طبیعی برای قرن ها به دلیل خواص دارویی آن مورد استفاده قرار گرفته است. طرز تهیه این ترکیب بسیار ساده بوده و تنها به پیاز و عسل نیاز دارید. اگرچه این معجون خواص زیادی دارد اما ممکن است برای برخی افراد به خصوص افراد دارای بیماری زمینه ای چندان مناسب نباشد. بنابراین، قبل از امتحان کردن آن با پزشک صحبت کنید.

منابع مطالعاتی:

healthywithhoney

pmc.ncbi.nlm.nih.gov

pubmed.ncbi.nlm.nih.gov

4.3/5 - (6 امتیاز)

دیدگاهی در مورد “14 خواص پیاز و عسل برای سلامتی و طرز تهیه معجون

  1. sobhan گفت:

    پیاز خودش که عالیه ولی واقعا این یه ترکیب بی نظیر میش زمان کرونا ما از ش خیلی مصرف کردیم کل خانواده وکرونا خیلی ضعیف گرفتیم مطلبتون فوق العاده بود

    1. مدیر فروشگاه گفت:

      سپاس از حسن توجه شما با آرزوی سلامتی برای شما دوست عزیز

  2. samaneh گفت:

    چند وقتی هست که متوجه شدم پوکی استخوان دارم وباتوجه به مقالهای شما که خونده بودم شروع به استفاده از عسل کردم حالا تو این مقالتون از ترکیب با پیاز نوشتید من حتمااستفاده میکنم به خاطر توصیتون ممنون

    1. مدیر فروشگاه گفت:

      سلام سمانه عزیز بسیار خوشحالیم که مقاله خواص عسل و پیاز برای شما مفید بوده
      با آرزوی صحت و سلامتی برای شما دوست عزیز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *