مقالات

عسل اکالیپتوس و بررسی 14 خواص + عوارض

عسل اکالیپتوس و بررسی 14 خواص + عوارض

عسل اکالیپتوس عسلی است که  زنبورهای عسل از شهد گلهای اکالیپتوس تولید می کنند. عسل اکالیپتوس زنگ کهربایی مایل به قهوه ای تیره یا نارنجی تیره است. طعم نسبتاً قوی و بافت غلیظی دارد. این عسل بسیار معطر، شدید و دلپذیر است. استرالیا بزرگترین منبع تولید گیاه و عسل اکالیپتوس محسوب می شود.

عسل اکالیپتوس خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و ضد ویروسی داشته و خلط آور، سرکوب کننده سرفه و ضد احتقان بینی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است. این نوع گیاه و عسل بدست آمده از آن با توجه به خواص درمانی در همه جای دنیا کشت و تولید می شود. یکی دیگر از دلایل تولید عسل اکالیپتوس هم این است که این گیاه بو و رایحه خوبی داشته و زنبورها را  سمت خودش می کشد. اگر می خواهید با این ماده غذایی بسیار مفید آشنا شوید با این مقاله از هاچ لند همراه باشید تا به بررسی خواص عسل اکالیپتوس و عوارض آن بپردازیم.

عسل اکالیپتوس چیست؟

از اوایل قرن بیستم، گیاه اکالیپتوس در کشور استرالیا کاشته شد. پس از آنکه مشخص شد این گیاه خواص دارویی و درمانی فراوانی دارد در دیگر کشورهای جهان نیز کشت شد.  عسل اکالیپتوس از گرده افشانی شکوفه های درخت اکالیپتوس به وسیله زنبورهای عسل و گاهی جمع آوری عسل موجود در پوست این درختان به دست می آید. رنگ کهربایی متوسط ​​تا تیره ای دارد و ممکن است ته رنگ قرمز داشته باشد. هرچه رنگ عسل ارگانیگ اکالیپتوس تیره ‌تر باشد قرمزی رنگ آن بیشتر خواهد بود. مزه آن ممکن است از ترش تا شیرین متغیر باشد. برای بهره مندی از خواص عسل اکالیپتوس به صورت خام، فیلتر نشده و گرم نشده مصرف شود.

عسل اکالیپتوس به دلیل رنگ، عطر و طعم منحصر به فرد یکی از متفاوت ترین عسل ها شناخته می شود. این نوع عسل طبیعی به خصوص برای دستگاه تنفسی مفید بوده و محبوبیت آن به دلیل خواص دارویی عسل اکالیپتوس افزایش یافته است.

منبع اصلی عسل اکالیپتوس

اکالیپتوس یک گیاه درختی همیشه سبز و بومی قاره اقیانوسیه و فیلیپین است. این گیاه اولین بار توسط یک گیاه شناس فرانسوی در قرن هجدهم مورد مطالعه و مشاهده قرار گرفت. اکالیپتوس در واقع از واژه ای یونانی گرفته شده و به معنای خیر پنهان است. واضح است که معنای آن به گل اکالیپتوس اشاره دارد. در واقع، گلبرگ ها، گل آن را تا لحظه گلدهی کاملاً می پوشانند و پنهان نگه می دارند. در ایتالیا این نوع گیاه در اواخر قرن 18 تولید شد. گیاه اکالیپتوس در امتداد سواحل تیرنین و در سیسیل و ساردینیا کشت می شود و به تنهایی در تولید 50 درصد عسل جزیره نقش دارد. از برگ های آن اسانسی تولید می شود که برای تسکین سرفه بسیار موثر است.

منبع اصلی عسل اکالیپتوس

انواع درختان اکالیپتوس در سراسر جهان از مناطق گرمسیری تا معتدل دیده می شود. در سطح جهانی، بیشتر عسل اکالیپتوس موجود در بازار از استرالیا و آفریقای جنوبی بدست می آید. در امریکا، عسل اکالیپتوس در ایالت کالیفرنیا تولید شده و در این ایالت بیش از 500 زیرگونه مختلف از این گیاه رشد می کند. تنوع گونه های گیاهی اکالیپتوس کشت شده در این ایالت نشان می دهد که برخی از انواع آنها تقریباً در هر فصلی از سال رشد کرده اما بیشترین جریان تولید شهد در دو فصل بهار و زمستان اتفاق می افتد.

ویژگی ها، مزه و ارزش غذایی عسل اکالیپتوس

قبل از بررسی خواص عسل ااکالیپتوس بهتر است با این نوع عسل و ویژگی های آن بیشتر آشنا شوید. طعم، ظاهر و بوی عسل اکالیپتوس بسته به برخی عوامل تولید از جمله شرایط اقلیمی خاص در زمان تولید آن و همچنین منبع واقعی شهد و محل کشت درختان متفاوت است. عسل اکالیپتوس رنگ کهربایی و قوام نسبتا بالایی دارد. در عرض چند ماه به سرعت شکرک زده و علائم آن به صورت کریستال های متوسط ​​تا ریز ظاهر می شود. پس از شکرک زدن، رنگ آن به بژ مایل به خاکستری تغییر می کند. طعم عسل ارگانیک اکالیپتوس ترکیبی از ​​شیرین (در حد متوسط)، شور و کمی اسیدی است. طعم آن ماندگار، قوی و تند بوده و شیرینی متوسطی دارد و مزه آن را می توان با طعم شیرین کننده های شیرین بیان و مالت می توان آن را مقایسه کرد. بوی آن شبیه قارچ خشک یا آبگوشت بره است. در واقع، این گونه عسل رایحه ای منحصر به فرد و کمی شبیه نعناع داشته که نسبتاً تند و ماندگار است. عسل اکالیپتوس تقریباً 302 کیلو کالری انرژی دارد.

بررسی 14 خواص عسل اکالیپتوس

از خواص عسل اکالیپتوس می توان به آنتی اکسیدان ها به ویژه فلاونوئیدهای موجود در آن اشاره کرد. آنها در پیشگیری از پدیده های التهابی و دژنراتیو و مبارزه با رادیکال های آزاد بسیار مفید هستند. بنابراین عسل اکالیپتوس یک ماده غذایی مفید برای مقابله با پیری سلولی است. مطالعات نشان داده است که عسل اکالیپتوس تولید شده در ایتالیا، اسپانیا و یونان به دلیل وجود بره موم در عسل برداشت شده از همان درختان، از نظر فلاونوئید بسیار غنی تر هستند. عسل اکالیپتوس، به طور کلی، خواص ضد باکتریایی و ضد عفونی کنندگی زیادی دارد. در ادامه این مقاله به طور مفصل به بررسی 14 خواص عسل اکالیپتوس می پردازیم.

1- تسکین گلودرد و سرفه

یکی از رایج ترین خواص عسل اکالیپتوس و دیگر عسل ها، کاهش گلودرد و سرفه است. اگر به دنبال درمان و رفع سرفه یا سرماخوردگی یا هر دو هستید بد نیست بدانید که عسل اکالیپتوس یک ماده غذایی مفید و طبیعی برای سرکوب سرفه و درمان گلودرد است. خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی آن گلودرد را کاهش داده و سرفه را بهبود می بخشد. علاوه بر این، طعم منتول مانند عسل اکالیپتوس مجازی تنفسی را باز کرده و نفس کشیدن برای فرد راحت تر می شود.

2- تقویت سیستم ایمنی بدن

همانطور که قبلا ذکر شد عسل اکالیپتوس سرشار از آنتی اکسیدان است که سیستم ایمنی را تقویت نموده و از بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند. علاوه بر این، مصرف آن خطر بیماری های مزمن و عفونت را کاهش می دهد.

مطمئناً بسیاری از غذاها آنتی اکسیدان دارند. اما با افزودن عسل اکالیپتوس به چای می توانید مقدار آنتی اکسیدان های بدن را به سرعت افزایش دهید.

3- کمک به هضم غذا

یکی دیگر از خواص عسل اکالیپتوس می تواند با بهبود عملکرد دستگاه گوارش و کاهش التهاب، هضم غذا را سهولت می بخشد. در صورت مصرف آن علائم بیماری هایی مانند رفلاکس معده، نفخ و یبوست را کاهش می دهد. علاوه بر این، خواص پروبیوتیکی عسل می تواند رشد باکتری های مفید روده را افزایش دهد؛ البته ما در مقاله درمان رفلاکس معده با عسل طبیعی به این موضوع پرداختیم که خود عسل به تنهایی می تواند برای سیستم گوارشی مفید باشد.

4- خواص عسل اکالیپتوس برای پوست

یکی دیگر از خواص عسل اکالیپتوس ضد میکروبی بودن آن است که می تواند با باکتری ها مبارزه کرده و خطر عفونت های پوستی را کاهش دهد. علاوه بر خواص ضد التهابی، افزودن عسل اکالیپتوس به برنامه غذایی روزانه می تواند قرمزی و سوزش پوست را کاهش داده و آن را به یک درمان طبیعی عالی برای آکنه یا پوست مستعد لک تبدیل کند؛ ما در مقاله خواص موم عسل برای سلامتی پوست به فواید این ماده برای پوست پرداختیم که اگر علاقه دارید تا روتین پوستی خوبی داشته باشید حتما آن را مطالعه کنید.

خواص عسل اکالیپتوس برای پوست

همچنین یکی از مهم ترین خواص عسل اکالیپتوس این است که پوست را نرم و مرطوب کرده و سلامت آن را بهبود می بخشد. با این حال، اگر واقعاً با مشکلات پوستی دست و پنجه نرم می کنید بهتر است این روش را با دیگر روش های مناسب مراقبت از پوست ترکیب کنید.

5- کنترل دیابت

کنترل دیابت از بهترین خواص عسل اکالیپتوس محسوب می شود. عسل اکالیپتوس نسبت به سایر انواع عسل شاخص گلیسمی پایین تری دارد و به همین دلیل باعث افزایش سریع سطح قند خون نمی شود، اگر درباره شاخص گلیسمی عسل چیزی نمی دانید ابتدا مطلب مربوط به آن را مطالعه کنید. در نتیجه، آن را به یک گزینه مناسب برای افرادی که در معرض خطر دیابت هستند یا کسانی که مراقب مصرف قند خود هستند تبدیل می کند. البته هرگز این ماده غذایی جایگزین انسولین نمی شود و حتما باید درباره میزان مصرف آن باید با پزشک خود صحبت کنید.

6- تامین انرژی بدن

آیا می خواهید روز خود را پر انرژی شروع کنید؟ عسل اکالیپتوس منبع عالی برای افزایش انرژی بدن است. این نوع عسل حاوی قندهای ساده ای مانند گلوکز و فروکتوز است که می تواند به سرعت توسط بدن جذب شده و برای تامین انرژی استفاده شود. مخلوط کردن آن با یک چای بدون کافئین یا کافئین می تواند به شما کمک کند که از خواص عسل اکالیپتوس بیشترین بهره را ببرید؛ در مطلب خواص عسل و چای به این موضوع اشاره کردیم که ترکیب این عسل با هر مکملی تواند بسیار مفید باشد.

7- بهبود زخم

یکی دیگر از مهم ترین خواص عسل اکالیپتوس التیام و ترمیم زخم است، اگرچه مصرف آن به همراه چای جادو نمی کند اما خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی آن می تواند از بروز عفونت جلوگیری نموده و التهاب ناشی از زخم ها را کاهش دهد. از سوی دیگر، محتوای قند بالای آن با جذب رطوبت بافت های اطراف باعث بهبودی سریع تر زخم می شود.

خواص عسل اکالیپتوس برای بهبود زخم

شایان ذکر است که شما همیشه باید ناحیه زخم شده را تمیز کنید و مراقب باشید که زخم عفونت نکند اما مصرف یک فنجان چای با عسل اکالیپتوس برای التیام زخم هیچ‌ ضرری ندارد. دست کم به آرامش اعصاب شما کمک می کند.

8- بهبود بیماری های مزمن

ضدالتهابی بودن از خواص عسل اکالیپتوس است که برای حفظ سلامت بدن شما عالی است. این خاصیت عسل به ویژه برای افراد مبتلا به بیماری هایی مانند آرتریت، آسم و بیماری التهابی روده مفید بوده و ممکن است از شدت برخی از علائم بکاهد.

به خاطر داشته باشید که شما همچنان باید از روش های درمانی استاندارد نیز استفاده نموده و با پزشک خود درباره علائم بیماری و وضعیت خود صحبت کنید.

9- افزایش سلامت دهان

عسل اکالیپتوس به دلیل خواص ضد باکتریایی می تواند به سلامت دهان کمک کند. توانایی آن در مبارزه با باکتری ها می تواند از پوسیدگی دندان، بیماری لثه و سایر مشکلات سلامت دهان جلوگیری کند.

10- بهبود کیفیت خواب

عسل اکالیپتوس حاوی ترکیباتی است که ممکن است چرخه خواب و بیداری را تنظیم کرده و کیفیت خواب را بهبود ببخشد. خواص تسکین دهنده آن می تواند استرس را کاهش داده و باعث آرامش شود. برای بهره مندی از خواص عسل اکالیپتوس برای بهبود کیفیت خواب می توانید یک فنجان چای را با عسل ترکیب کنید؛ در مطلب درمان و تاثیر عسل بر بی خوابی درباره تاثیر عسل در کیفیت خواب صحبت کردیم که در صورت علاقه می توانید آن را مطالعه کنید.

بهبود کیفیت خواب با عسل اکالیپتوس

قندهای طبیعی موجود در عسل اکالیپتوس تولید سروتونین را افزایش داده و باعث بهتر شدن خلق و خو و افزایش آرامش می شود. این حال، حتما به خاطر داشته باشید که با وجود خواص عسل اکالیپتوس شما نباید توصیه های پزشکی یا دارویی را در صورت بی خوابی مداوم نادیده بگیرید.

11- افزایش سلامت قلب

بر اساس برخی مطالعات درباره خواص عسل اکالیپتوس، این ماده غذایی یک ماده طبیعی است که با کاهش استرس اکسیداتیو و بهبود پروفایل لیپید از بدن در برابر بیماری های قلبی و سایر بیماری های قلبی عروقی محافظت می کند. عسل سرشار از آنتی اکسیدان است که به خنثی کردن رادیکال های آزاد مضر و جلوگیری از آسیب سلولی که باعث بروز بیماری قلبی می شود کمک می کند، در مطلب خواص عسل برای قلب خیلی مفصل تر به این موضوع پرداختیم.

علاوه بر این، طبق تحقیقات، عسل با کاهش سطح کلسترول تام، کلسترول LDL و تری گلیسیرید در خون، پروفایل لیپیدی را بهبود می بخشد. در نتیجه، خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کاهش یافته و سلامت کلی قلب بهبود می یابد.

12- بهبود عملکرد و سلامت مغز

یکی دیگر از خواص عسل اکالیپتوس این است که به لطف آنتی اکسیدان های موجود در آن می تواند از مغز در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کند در مقاله خواص عسل برای تقویت حافظه، اعصاب و سلامت مغز هم به این موضوع اشاره کردیم.

همچنین برخی از مطالعات نشان داده‌اند که عسل ممکن است حافظه و عملکرد شناختی را بهبود ببخشد. و در نتیجه، اگر به دنبال بهبود سلامت مغز خود هستید، اضافه کردن آن به رژیم غذایی، عسل اکالیپتوس را به یک مکمل عالی تبدیل می ‌کند.

13- مبارزه با سرطان

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد عسل اکالیپتوس ممکن است خواص ضد سرطانی داشته باشد. یک مطالعه نشان داد که عسل به طور کلی و انواع خاص آن (اگرچه عسل اکالیپتوس در این مطالعه ذکر نشده است) ممکن است حاوی چندین خاصیت ضد سرطانی باشند. اگرچه تحقیقات بیشتری باید درباره خواص عسل اکالیپتوس انجام گیرد اما این یافته ها نشان می دهد که بسیاری از عسل ها از جمله عسل های گیاهان گلدار  ممکن است یک درمان طبیعی امیدوارکننده برای پیشگیری و درمان سرطان باشند.

با این حال، افزودن عسل اکالیپتوس به چای خود به هیچ وجه نباید تنها راه حل شما برای مبارزه با بیماری سرطان باشد، و اگر نگران هستید که مبادا به سرطان مبتلا شده باشید یا در حال حاضر با این بیماری مبارزه می کنید باید حتما با پزشک خود صحبت کنید زیرا آنها می دانند که کدام روش های درمانی برای شما بهتر هستند.

14- کاهش وزن

اگرچه انواع عسل ها کالری بالایی دارند اما عسل اکالیپتوس ممکن است انتخاب بهتری برای افرادی باشد که سعی در کاهش وزن دارند. شاخص گلیسمی پایین و محتوای آنتی اکسیدان بالاتر آن موجب برطرف شدن التهاب شده و به شما در کاهش وزن کمک می کند. علاوه بر این، خاصیت آن در افزایش انرژی امکان فعالیت بیشتر را فراهم کرده و در نتیجه شما می توانید کالری بیشتری در طول روز بسوزانید که در مطلب خواص عسل برای لاغری جامع توضیح دادیم.

خواص عسل اکالیپتوس برای کاهش وزن

اگرچه عسل هنوز هم نوعی قند است بسیاری افراد با جایگزین کردن شکر معمولی با عسل می توانند سبک زندگی سالم تری داشته باشند.

استفاده از عسل اکالیپتوس در مکمل های غذایی و دارویی

از آنجایی که این روزها بسیاری از مردم، استفاده از داروهای طبیعی و مواد تشکیل دهنده طبیعی در بسیاری بخش ها را ترجیح می دهند همین امر باعث رشد بازار عسل شده است. در واقع، ارزش بازار جهانی عسل در سال 2020 حدود هفت میلیارد دلار آمریکا بوده است اما طبق آمار منتشر شده در Statista پیش بینی می شود این عدد تا سال 2027 به بیش از 11 میلیارد دلار برسد.

برخی از کاربردهای اصلی و خواص عسل اکالیپتوس عبارتند از: استفاده از آن در بخش های داروسازی، لوازم آرایشی و بهداشتی و در بخش تولید مکمل های های غذایی.

اثربخشی و خواص عسل در کاهش و درمان سرفه باعث شده است که عسل اکالیپتوس در تولید بسیاری از شربت های سرفه و سرماخوردگی گنجانده شود. عسل ارگانیک اکالیپتوس به دلیل عطر متفاوتی که دارد استفاده از آن در تولید لوازم آرایشی، کرم ها و امولسیون های دیگر و محصولات آروماتراپی مانند اسپری ها، خوشبو کننده و بالم های ماساژ محبوبیت زیادی یافته است.

عسل اکالیپتوس در بخش تولید مکمل های غذایی  از جمله  محصولات بسیار  محبوب مانند شیرینی های دارو مانند، غلات بار و ویال ها و غیره کاربرد زیادی دارد.

مقایسه عسل اکالیپتوس و عسل معمولی

از آنجایی که عسل اکالیپتوس معمولاً به صورت خام تولید و برای فروش بسته بندی می شود خریداران می توانند از تمام خواص عسل اکالیپتوس و گرده زنبور عسل بهره مند شوند. یکی از مهم ترین خواص گرده عسل اکالیپتوس برای سلامتی، اثربخشی آن در درمان سرفه و کاهش علائم تنفسی است. همچنین، گرده عسل اکالیپتوس، عفونت های دستگاه ادراری را درمان می کند.

مقایسه عسل اکالیپتوس و عسل معمولی

گرده زنبور عسل اکالیپتوس را می توان به صورت موضعی به عنوان ضد عفونی کننده و برای درمان و پیشگیری از آکنه و شوره سر استفاده کرد. همچنین این محصول سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و در درمان دردهای روماتیسمی، التهاب اعصاب، سفتی عضلات و میگرن موثر است.

عوارض و موارد منع مصرف عسل اکالیپتوس

اگرچه بسیاری به دلیل خواص عسل اکالیپتوس دوست دارند از آن استفاده کنند اما قبل از مصرف آن بهتر است از برخی خطرات و عوارض احتمالی آن مطلع باشید. در ادامه به این عوارض و موارد منع مصرف اشاره می کنیم.

واکنش های آلرژیک: عسل اکالیپتوس در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد می کند. اگر به زنبور عسل یا سایر انواع عسل حساسیت دارید شاید بهتر باشد از مصرف عسل اکالیپتوس خودداری کنید. علائم واکنش آلرژیک شامل کهیر، تورم، مشکلات تنفسی و در موارد شدید، آنافیلاکسی می شود. در مقاله درمان آلرژی با عسل طبیعی اطلاعات بیشتری در این زمینه بدست آوردیم، علاوه بر این، از آنجایی که عسل اکالیپتوس تقریباً همیشه به صورت خام فروخته می شود، هرکسی که به گرده گیاه اکالیپتوس حساسیت دارد باید از مصرف این نوع عسل بپرهیزد.

محتوای قند زیاد: اگرچه خواص عسل اکالیپتوس بسیار زیاد است اما این محصول همانند دیگر عسل ها سرشار از قند و کالری است. هرچند عسل اکالیپتوس نسبت به سایر انواع عسل شاخص گلیسمی پایین تری دارد اما استفاده از آن در حد اعتدال بسیار مهم است. (به خصوص اگر قند خون را کنترل می کنید یا می خواهید وزن خود را کاهش دهید).

مصرف آن به نوزادان توصیه نمی شود: انواع عسل از جمله عسل اکالیپتوس برای نوزادان زیر یک سال توصیه نمی شود. عسل اکالیپتوس مانند همه عسل ها حاوی هاگ های بوتولیسم بوده و ممکن است برای نوزادان کمتر از 1 سال خطرناک باشد (بوتولیسم یک بیماری نادر اما جدی بوده که مرگبار است) که در مطلب فواید و عوارض مصرف عسل برای کودکان به صورت مفصل توضیح دادیم پس بهتر است قبل از دادن هر غذایی به نوزاد خود با پزشک اطفال صحبت کنید.

خطر آلودگی: در کنار خواص عسل اکالیپتوس باید به خطراتی چون احتمال آلودگی آن به باکتری ها توجه کرد. عسل می ‌تواند به باکتری ‌هایی از جمله باکتری ‌هایی که باعث بروز بوتولیسم می‌ شوند آلوده شود.  برای کاهش خطر آلودگی، نگهداری صحیح عسل و استفاده از آن در مدت زمان معقول پس از باز کردن شیشه مهم است.

تداخل با داروها: برخی از داروها از جمله رقیق کننده های خون و آنتی بیوتیک ها با عسل تداخل داشته باشند. اگر دارویی مصرف می کنید حتما قبل از استفاده از عسل اکالیپتوس یا هر نوع عسل دیگری با پزشک خود مشورت کنید.

مصرف در دوران بارداری

معمولا به زنان باردار یا شیرده توصیه می شود از مصرف عسل خودداری کنند. علاوه بر این، روغن اکالیپتوس برای جنین خطر دارد. به این ترتیب، اجتناب از مصرف این مواد غذایی برای زنان باردار بسیار مهم است.

سخن آخر

گیاه اکالیپتوس برای اولین بار در استرالیا کشت شد و پس از کشف خواص درمانی آن، کشت این محصول در دیگر کشورها نیز آغاز شد. زنبورهای عسل نیز شهد گل های این گیاه را جمع آوری کرده و از آن عسل تولید می کنند. این نوع عسل طعم، مزه و بوی نسبتا متفاوتی در مقایسه با دیگر عسل ها دارد. خواص عسل اکالیپتوس بسیار فراوان بوده و شامل کاهش گلودرد و سرفه، بهبود زخم، کاهش وزن و بسیاری خواص دیگر می شود. علاوه بر این، از عسل اکالیپتوس در صنایع غذایی و دارویی استفاده می شود. اما درست همانند دیگر انواع عسل ها، این نوع محصول نیز ممکن است عوارضی به دنبال داشته باشد و مصرف آن به نوزادان و زنان باردار توصیه نمی شود.

سوالات متداول

آیا می توانیم زیاد عسل اکالیپتوس بخوریم؟

سینئول یا اکالیپتول ترکیبی است که عطر عسل اکالیپتوس را تامین کرده و زمانی که به مقدار زیاد مصرف شود اثرات سمی دارد. مصرف بیش از حد عسل حاوی سینئول می تواند زندگی فرد را تهدید کند. علائم مصرف بیش از حد سینئول عبارتند از تهوع، استفراغ، اسهال، فشار به سیستم عصبی مرکزی، فشار خون پایین و کما. کودکان، افراد مسن و دیابتی ها به ویژه در معرض خطر قرار داشته و مصرف مقدار کم آن نیز منجر به بروز این علائم می شود.

آیا عسل اکالیپتوس گران است؟

قیمت عسل اکالیپتوس خام و بدون فیلتر بسته به منشاء جغرافیایی متفاوت است. به طور معمول، عسل اکالیپتوس در کالیفرنیا در محدوده قیمت 10 تا 20 دلار در هر پوند (27 گرم) به فروش می رسد. عسل اکالیپتوس استرالیایی و اروپایی نیز قیمتی بین 10 تا 30 دلار در هر پوند دارد.

عسل اکالیپتوس برای چه مواردی استفاده می شود؟

بسیاری از مردم عسل اکالیپتوس را به نوشیدنی داغ اضافه کرده یا آن را روی نان پخش کرده و از طعم آن لذت می برند. برخی دیگر از عسل اکالیپتوس به عنوان مکمل غذایی استفاده نموده و آن را به تنهایی مصرف می کنند. به طور معمول، افراد روزانه سه تا چهار بار در روز یک قاشق  غذاخوری می خورند. علاوه بر این، عسل را می توان به عنوان یک درمان موضعی برای بیماری های پوستی یا به عنوان یک ضد عفونی کننده موضعی به کار برد.

امتیاز به این مقاله post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *