ترکیب سیر و عسل یک معجون شگفت انگیز را ایجاد می کند و سال ها است از آن برای درمان سرماخوردگی، سرفه و همچنین کاهش وزن استفاده می شود. هر دو ماده غذایی سیستم ایمنی را تقویت کرده و دارای ترکیبات طبیعی هستند که اثرات مثبت آنها بر بدن به طور علمی ثابت شده است. در همین راستا، در مقاله امروز هاچ لند فصد داریم به بررسی 11 خواص سیر و عسل صحبت کرده و در ادامه به نحوه مصرف و طرز تهیه و در نهایت عوارض آن اشاره کنیم.
فهرست مطالب
ترکیب شگفت انگیز سیر و عسل
از گذشته تا کنون از معجون سیر و عسل در طب سنتی استفاده شده و مردم نیز به دلیل خواصی که این معجون دارد آن را به رژیم غذایی خود اضافه کرده اند. همانطور که اشاره کردیم که هر دو فواید زیادی داشته و از قوی ترین مواد غذایی طبیعی محسوب می شوند. با مصرف این دو ماده غذایی به تنهایی یا با هم می توانید از خواص مفید آن بهره مند شوید. سیر و عسل را می توان به عنوان مکمل غذایی مصرف کرد یا به شکل طبیعی به دستور العمل ها اضافه نمود. در این بخش، ما 11 مورد از خواص سیر و عسل از جمله توانایی آنها در تقویت سیستم ایمنی، کاهش فشار خون، درمان سرماخوردگی، کاهش وزن و موارد دیگر را بررسی خواهیم کرد.
11 خواص سیر و عسل
در تحقیقات پزشکی، خواص سیر و عسل برای سلامتی انسان هم به صورت جداگانه و به صورت مصرف آنها با هم مورد بررسی قرار گرفته است. برخی از تحقیقات بر اساس ادعاهای مطرح شده درباره اثر آنها در درمان بیماری ها است. در طب سنتی اتیوپی، عسل طبیعی برای درمان مشکلات تنفسی، عفونت های پوستی و حتی اسهال به کار می رود. از سیر نیز به طور معمول برای درمان سرماخوردگی و سرفه استفاده می شود. همچنین بر اساس برخی گزارش ها، سیر سیستم ایمنی را تقویت کرده و علائم آسم را کاهش می دهد. در طب سنتی عرب، مصرف سیر برای درمان بیماری های قلبی، فشار خون بالا، آرتریت، دندان درد، یبوست و عفونت ها توصیه می شود. اما مهم ترین خواص سیر و عسل به شرح زیر است:
1- خواص آنتی باکتریال
طبق یک مطالعه آزمایشگاهی درباره خواص سیر و عسل، ترکیب سیر با نوعی عسل به نام تازما می تواند از رشد برخی از انواع باکتری ها جلوگیری کند.
در این مطالعه هر ماده غذایی به طور جداگانه و به صورت ترکیبی آزمایش شد. محققان دریافتند که سیر و عسل هر دو به تنهایی قادر به از بین بردن باکتری ها هستند. ترکیب کردن سیر و عسل با هم اثربخشی بیشتری دارد.
ترکیب سیر و عسل رشد باکتری هایی که باعث بیماری و عفونت از جمله ذات الریه و نوعی مسمومیت غذایی می شوند را کند یا متوقف می کند. این باکتری ها شامل استرپتوکوک پنومونی، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا می شوند.
یک مطالعه آزمایشگاهی دیگر درباره خواص سیر و عسل نشان داد که ترکیب آب سیر و عسل حتی می تواند انواع عفونت های باکتریایی که با داروهای آنتی بیوتیک قابل درمان نیستند را متوقف کند.
با این حال، هنوز تحقیقات بیشتری باید درباره خواص سیر و عسل انجام شود تا به طور دقیق بفهمیم که آیا عسل و سیر تأثیر یکسانی در برابر عفونت های باکتریایی در بدن انسان دارند یا خیر.
2- خواص ضد ویروسی
ضد ویروسی بودن یکی دیگر از خواص سیر و عسل است. برخی انواع عسل خاصیت ضد ویروسی قوی دارند. این خاصیت سیر و عسل باعث درمان یا پیشگیری از سرماخوردگی، آنفولانزا و سایر بیماری های ناشی از ویروس ها می شود.
بر اساس یک مطالعه آزمایشگاهی، ترکیبات ارگانوسولفور موجود در سیر که از سیستم ایمنی بدن در برابر عفونت های ویروسی محافظت می کند ممکن است از ورود ویروس ها به سلول ها جلوگیری کند.
عسل نیز خاصیت ضد ویروسی نیز دارد. یک مطالعه منتشر شده در Archives of Medical Research درباره خواص سیر و عسل نشان داد که اجزای فعال زیستی موجود در عسل می توانند ویروس آنفولانزا را مهار کنند و عسل مانوکا تأثیر ویژه ای در برابر عفونت های ویروسی دارد. محققان به این نتیجه رسیدند که عسل، به ویژه عسل مانوکا تقریباً به اندازه داروهای ضد ویروسی علیه این ویروس مؤثر است.
3- بهبود سلامت قلب
چندین مطالعه بالینی و آزمایشگاهی به بررسی خواص سیر و عسل برای سلامت قلب پرداخته اند. آنتی اکسیدان های موجود در عسل ممکن است از شما در برابر بیماری قلبی محافظت کند. طبق یک بررسی پزشکی، سیر موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته شده و فواید زیر را دارد:
- کاهش فشار خون بالا
- کاهش کلسترول بالا
- جلوگیری از لخته شدن بیش از حد (رقیق شدن خون)
- جلوگیری از سفت شدن یا سفت شدن عروق خونی
بررسی دیگری نشان داد که مولکول های گوگرد موجود در سیر ممکن است از ماهیچه های قلب در برابر آسیب محافظت کرده و رگ های خونی را شل تر کنند؛ در اثر این اتفاق از بیماری قلبی، لخته شدن خون و سکته جلوگیری می شود. نوعی کلسترول به نام LDL علت اصلی سفت شدن رگ های خونی است که می تواند منجر به بیماری قلبی و سکته شود.
تحقیقات روی موش ها نشان داد که سیر و عسل، سطح کلسترول مضر LDL را کاهش می دهند. موش ها با پودر سیر یا عصاره سیر خام تغذیه شدند. با این حال، همچنان باید تحقیقات بیشتری انجام بگیرید تا مشخص شود که آیا انسان ها نیز از همان مزایای کاهش کلسترول برخوردار می شوند یا خیر.
از سوی دیگر عسل نیز سرشار از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهابی است. این خواص می تواند به تمیز نگه داشتن شریان ها و کاهش خطر ابتلا به آترواسکلروز (تنگ و سفت شدن شریان ها) کمک کند.
علاوه بر این، یکی از خواص سیر و عسل این است که هر دوی آنها فشار خون را کاهش می دهند. فشار خون بالا یک علت اصلی بروز بیماری های قلبی بوده و کنترل آن برای حفظ سلامت قلب بسیار مهم است.
بنابراین، اگر به دنبال تقویت سلامت قلب خود هستید افزودن سیر و عسل به رژیم غذایی خود یک انتخاب عالی خواهد بود. فقط توصیه می کنیم از عسل خام و غیر پاستوریزه به همراه سیر استفاده کنید.
4- تقویت حافظه و سلامت مغز
از مهم ترین خواص سیر و عسل می توان به تقویت حافظه و افزایش سلامت مغز اشاره کرد. هم سیر و هم عسل ترکیبات آنتی اکسیدانی بالایی داشته و این مواد شیمیایی سالم به تعادل سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از ابتلا به بیماری کمک می کنند. آنها همچنین ممکن است از مغز شما در برابر بیماری های رایج مانند زوال عقل و آلزایمر محافظت کنند. مطالعات نشان می دهد که عصاره سیر حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان به نام کیولیک اسید است. این آنتی اکسیدان قوی ممکن است از مغز در برابر آسیب های ناشی از پیری و بیماری محافظت کرده و باعث بهبود حافظه و تمرکز در برخی افراد شود.
با وجود مطالعات انجام شده هنوز هم باید تحقیقات بیشتری درباره خواص سیر و عسل برای جلوگیری یا کند کردن بیماری های مرتبط با افزایش سن از جمله آلزایمر انجام گیرد.
5- تقویت سیستم ایمنی
سیر حاوی آلیسین است، یک ترکیب ارگانوسلفور که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. بسیاری از مطالعات پیش بالینی درباره خواص سیر و عسل نشان می دهد که ترکیبات ارگانوسولفور سیر به طور بالقوه می توانند فعالیت های آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد میکروبی و محافظت از قلب داشته باشند. عسل نیز حاوی ترکیبات زیستی است که خواص ضد میکروبی و ضد باکتریایی دارد. در صورت ترکیب این دو ماده با هم، سیر و عسل به عنوان یک درمان خانگی قدرتمند برای تقویت سیستم ایمنی و بهبود سلامت کلی عمل می کنند. در حالی که له کردن سیر با عسل سریع ترین راه برای خوردن آن است مصرف سیر و عسل تخمیر شده نیز فواید سلامتی فوق العاده ای دارد. برخی از خواص سیر و عسل برای سیستم ایمنی بدن عبارتند از:
- سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی و عسل یک ضد عفونی کننده طبیعی است، بنابراین آنها با هم یک داروی عالی برای مبارزه با عفونت هستند.
- ترکیب سیر و عسل در درمان عفونت های تنفسی مانند سرماخوردگی و برونشیت موثر است.
- سیر به عنوان یک سم زدای طبیعی و عسل با پاکسازی و التیام روده باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شما می شوند.
- سیر سرشار از آنتی اکسیدان بوده و عسل خواص ضد التهابی دارد که خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهد.
- همچنین، این دو ترکیب برای افزایش سطح انرژی و بهبود گردش خون عالی هستند.
6- بهبود گردش خون
سیر حاوی ترکیبی گوگردی به نام آلیسین است که به شل کردن رگ های خونی شما کمک می کند. طبق مطالعات درباره خواص سیر و عسل افرادی که رژیم غذایی سرشار از سیر و عسل مصرف میکنند گردش خون بهتری دارند. به عبارتی دیگر، نیازی نیست که قلب برای گردش خون در سراسر بدن سخت کار کند و همین امر به پایین نگه داشتن فشار خون کمک می کند. مصرف عسل نیز می تواند موجب گشاد شدن شریان های قلب شده و گردش خون به قلب را افزایش دهد. همچنین، این محصول باعث جلوگیری از تشکیل لخته های خونی شود که عامل حمله های قلبی و سکته هستند.
ترکیبات گوگرد موجود در سیر و مواد مغذی موجود در عسل اثر ضد انعقادی و تقویت کننده روی رگ ها دارند و از تشکیل ترومبوز و واریس جلوگیری می کنند. کنترل کلسترول بد آلیسین موجود در سیر نیز خون را سم زدایی کرده، کلسترول اضافی را از بین برده و سطح تری گلیسیرید را تنظیم می کند.
7- کنترل و کاهش فشار خون
کنترل و کاهش فشار خون از دیگر خواص سیر و عسل به شمار می آید. مصرف سیر و عسل با معده خالی برای کاهش فشار خون و کلسترول مفید است. زیرا ترکیبات موجود در سیر باعث بهبود سیستم ایمنی و تصفیه خون می شود. عناصر غنی موجود در سیر باعث جذب کلسترول در بدن و حفظ سطح فشار خون می شود. مصرف سیر خام با معده خالی به طور موثری با علائم فشار خون بالا مبارزه می کند. پزشکان به افرادی که در معرض خطر فشار خون بالا هستند توصیه می کنند سیر و عسل را با معده خالی مصرف کنند. این کار خطر افزایش فشار خون را کاهش می دهد.
8- خواص ضد التهابی
برای اینکه از خاصیت ضدالتهابی سیر و عسل بهره ببرید باید از سیر تازه و عسل طبیعی استفاده کنید. عسل به طور طبیعی سرشار از آنتی اکسیدان هایی به نام فلاونوئیدها و پلی فنول ها است. این مواد شیمیایی با هر گونه التهاب (قرمزی و تورم) در بدن مبارزه می کنند. این اتفاق باعث تعادل سیستم ایمنی و جلوگیری از ابتلا به برخی بیماری ها می شود.
سیر نیز ماده مغذی و کم کالری بوده و خاصیت ضد التهابی دارد. سیر حاوی دی آلیل دی سولفید یک ترکیب ضد التهابی است که اثرات سیتوکین های پیش التهابی را محدود می کند. اگر با التهاب و درد مفاصل یا عضلات دست و پنجه نرم می کنید می توانید آنها را با روغن سیر بمالید.
9- تسکین سرفه
عسل یک داروی موثر برای کاهش سرفه در تمام گروه های سنی است (به جز برای نوزادان زیر یک سال). تحقیقات درباره خواص سیر و عسل نشان می دهد که عسل ممکن است نسبت به بسیاری از داروهای سرفه، روشی بهتر و مقرون به صرفه تر برای تسکین سرفه باشد که در مقاله درمان سرفه با عسل نیز به بعضی از این تحقیقات به صورت مفصل اشاره کردیم. از سوی دیگر، سیر خام نیز پتانسیل تسکین سرفه و درمان عفونت های سرماخوردگی را دارد.
خوردن دو حبه سیر له شده به همراه عسل با معده خالی بیشترین فایده را برای شما دارد. مصرف سیر و عسل به صورت تخمیر شده خطرات کمی دارد و ترکیبات آن دارای خواصی است که ممکن است برخی از علائم سرماخوردگی مانند سرفه یا گلودرد را کاهش دهد. اما مانند سایر داروهای خانگی به سرعت سیستم ایمنی بدن شما را تقویت نمی کند، سرماخوردگی شما را درمان نکرده یا هیچ نوع کار جادویی را انجام نمی دهد.
10- بهبود سرماخوردگی
یکی دیگر از خواص سیر و عسل بهبود سرماخوردگی است. سیر خواص آنتی اکسیدانی داشته که قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد. عسل نیز حاوی خواص آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد میکروبی است که با ویروس ها مبارزه کرده و سرماخوردگی و علائم زمینه ای آن را درمان می کند. همچنین گلو درد یا خارش گلو را به طور طبیعی تسکین داده و می تواند سیستم ایمنی بدن را ( در شرایط آب و هوایی بد) تقویت کند. مصرف منظم سیر نیز به پیشگیری از آنفولانزا و سرماخوردگی کمک می کند. همچنین داروی خوبی برای آسم است. خوردن حبه های سیر و مصرف عسلی که به همراه سیر تخمیر شده است قطعاً می تواند وضعیت سینوس ها را بهبود بخشیده و روند بهبود سرماخوردگی را سرعت ببخشد.
11- پیشگیری از بروز سرطان
یکی دیگر از خواص سیر و عسل این است که از بروز سرطان پیشگیری می کند. آلیسین، یک ترکیب دارویی اولیه موجود در سیر اثرات ضد سرطانی بالقوه دارد. تحقیقات منتشر شده در مجله Frontiers of Pharmacology نشان می دهد که آلیسین می تواند سرعت تکثیر سلولی، انتقال و متاستاز سلول های سرطانی مختلف را کاهش دهد. عسل نیز به دلیل اثرات ضد تکثیری و ضد التهابی خود می تواند به عنوان یک ماده ضد سرطانی عمل کند. تحقیقات نشان داده است که عسل می تواند واکنش ضد سرطانی سیستم ایمنی را بهبود ببخشد.
نحوه مصرف معجون سیر و عسل
شما می توانید با پختن سیر و عسل و یا مصرف آنها به عنوان مکمل های غذایی از خواص سیر و عسل بهره مند شوید.
سیر تازه له شده یا خرد شده بیشترین فواید را برای سلامتی انسان دارد. پودر سیر و عصاره سیر نیز از ترکیبات سالم زیادی برخوردار هستند. روغن سیر خواص سلامتی کمتری دارد اما همچنان می توان از آن برای طعم دادن به غذاها استفاده کرد.
مکمل های سیر معمولا حاوی پودر سیر هستند. هیچ دوز توصیه شده ای برای سیر تازه یا مکمل های سیر وجود ندارد. برخی مطالعات بالینی نشان می دهد که می توانید با مصرف روزانه 150 تا 2400 میلی گرم پودر سیر از مزایای آن برای سلامتی بهره مند شوید.
عسل طبیعی خالص را نیز می توان به عنوان یک درمان طبیعی برای سرفه، سرماخوردگی و گلودرد استفاده کرد. مصرف عسل مرکبات، عسل اکالیپتوس و عسل لابیاتا برای سرفه توصیه می شود. در صورت نیاز می توانید برای بهبود علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا، روزانه یک قاشق عسل مصرف کنید یا عسل را به چای های گیاهی اضافه کنید.
عسل را می توان برای تسکین جوش های ناشی از آلرژی، رفع آکنه و سایر تحریکات پوستی روی پوست اعمال کرد شود. همچنین می توان از آن برای کمک به بهبود زخم، سوختگی و خراش پوست استفاده کرد. برای این کار کافی است پوست را تمیز کنید و مقدار کمی عسل درجه پزشکی را مستقیماً روی آن ناحیه بمالید.
دستور العمل تهیه ترکیب سیر و عسل
با ترکیب عسل و سیر می توان از طعم بهتر و مزایای بیشتر این دو ماده بهره مند شد. شما می توانید با ترکیب این دو ماده به روش های زیر از خواص سیر و عسل لذت ببرید:
سس سالاد سیر و عسل
شما می توانید سس سالاد سیر و عسل خود را با مخلوط کردن روغن زیتون، سرکه بالزامیک و گیاهان خشک تهیه کنید. سیر تازه خرد شده و عسل خالص را با هم مخلوط کنید تا طعم و مواد مغذی آن افزایش یابد. در نهایت، همه مواد را در یک شیشه تمیز با هم مخلوط کرده و خوب تکان دهید.
سیر تخمیر شده و عسل
سیر تخمیر شده با عسل نوعی سیر ترشی بوده و تا یک ماه در دمای اتاق قابل نگهداری است. برای بهره بردن از خواص سیر و عسل تخمیر شده، ابتدا حبه های سیر پوست کنده را در یک شیشه تمیز و استریل شده قرار دهید. شما می توانید یک ظرف شیشه ای و درب آن را با جوشاندن آن در آب استریل کنید. عسل را روی سیر بریزید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود. مطمئن شوید که سیر کاملاً با عسل پوشانده شده است. درب ظرف شیشه را ببندید و بگذارید سه روز بماند.
درب ظرف شیشه ای را باز کنید تا حباب ها خارج شود و سپس، سیر و عسل را هم بزنید. اگر حباب های ریزی در عسل دیدید به این معنی است که سیر در حال تخمیر شدن است. دوباره درب ظرف را ببندید و چند هفته تا یک ماه قبل از استفاده، آن را در دمای اتاق نگه دارید.
ماریناد سیر و عسل
از ماریناد سیر و عسل می توان برای طعم دادن به مرغ، ماهی و سبزیجات استفاده کرد. سیر تازه خرد شده (پودر سیر)، عسل، سس سویا (کم سدیم) و روغن زیتون را با هم ترکیب کنید. در صورت تمایل می توانید سبزیجات تازه یا سبزیجات خشک دیگر را نیز به این مواد اضافه کنید.
مرغ یا ماهی را در ماریناد سیر و عسل ریخته و حداقل یک ساعت آن را در یخچال نگه دارید. علاوه بر این، شما می توانید مرغ و ماهی را برای تهیه یک غذای خانگی سریع (زمانی که سرتان خیلی شلوغ است) فریز کنید.
آنتی بیوتیک طبیعی به نام سیر و عسل به صورت ناشتا به مدت 7 روز
- یکی از خواص استفاده از سیر و عسل به صورت ناشتا، یک درمان طبیعی عالی برای مبارزه با بیماری هایی مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و دیگر بیماری ها است.
- ترکیبات گوگرد موجود در سیر و مواد مغذی موجود در عسل اثر ضد انعقادی و تقویت کننده برای رگ ها داشته و از تشکیل ترومبوز و واریس جلوگیری می کند.
- نه تنها با مصرف عسل بلکه با مصرف سیر نیز می توانید کلسترول بد را کنترل کنید. آلیسین موجود در سیر، خون را سم زدایی می کند، کلسترول اضافی را از بین برده و سطح تری گلیسیرید را تنظیم می کند.
- بهترین نکته درباره استفاده از مخلوط سیر و عسل به صورت ناشتا این است که به راحتی می توان آن را بسته بندی کرده و برای مدت طولانی نگه دارید و همیشه آن را در دسترس داشته باشید. توصیه می شود که 7 روز متوالی آن را امتحان کنید تا نتایج شگفت انگیز را تجربه کرده و از خواص سیر و عسل بهره مند شوید.
سیر و عسل تخمیر شده
نه تنها مصرف سیر و عسل به صورت ناشتا بلکه مصرف سیر و عسل تخمیر شده یک انرژی بخش واقعی است که از سیستم ایمنی بدن محافظت کرده و در عین حال علائم سرماخوردگی، آنفولانزا، گلودرد، و سرفه را نیز تسکین می دهد. استفاده از مخلوط سیر و عسل تخمیر شده می تواند به کاهش یا توقف رشد باکتری های بیماری زا و همچنین علائم عفونت ها از جمله ذات الریه و مسمومیت های غذایی به دلیل باکتری های استرپتوکوک پنومونی، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا کمک کند. سیر و عسل تخمیر شده ممکن است خواص آنتی بیوتیکی و ضد ویروسی داشته باشند و حاوی آنتی اکسیدان باشند. سیر و عسل فواید سلامتی اثبات شده زیادی دارند. با مصرف سیر و عسل تخمیر شده از خواص مفید آنها لذت ببرید. آنها را می توان به عنوان مکمل های دارویی مصرف کرد یا به شکل طبیعی به دستور العمل ها اضافه کرد.
عوارض جانبی معجون سیر و عسل
اگرچه خواص سیر و عسل بسیار فراوان است اما ترکیبات غذایی و سلامتی موجود در سیر و عسل ممکن است در برخی افراد عوارض یا واکنش هایی ایجاد کند. قبل از مصرف مکمل های سیر یا عسل با پزشک خود صحبت کنید.
سیر می تواند در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد کند. همچنین مصرف مکمل های سیر یا خوردن سیر در دوزهای زیاد ممکن است خون را رقیق کرده و خطر خونریزی را افزایش دهد. به همین دلیل، سیر می تواند با داروهایی که خون شما را رقیق می کنند تداخل داشته باشد. این داروها عبارتند از:
- سالیسیلات (آسپرین)
- وارفارین (کومادین)
- کلوپیدوگرل (پلاویکس)
سیر همچنین ممکن است با یک داروی ضد ویروسی به نام ساکویناویر که برای درمان HIV استفاده می شود تداخل داشته باشد.
مصرف عسل نیز ممکن است سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت افزایش دهد. قبل از افزودن عسل به رژیم غذایی خود با یک پزشک یا متخصص تغذیه صحبت کنید.
عسل نیز همانند سیر در بعضی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد می کند. اگر به گرده زنبور عسل حساسیت دارید از پزشک خود بپرسید که آیا خوردن عسل برای شما بی خطر است یا خیر؟ عسل همچنین ممکن است حاوی انواع دیگری از گرده بوده و علائم زیر را به دنبال داشته باشد:
- خس خس سینه
- سرفه کردن
- تورم صورت یا گلو
- سرگیجه
- حالت تهوع
- استفراغ
- ضعف
- غش کردن
- تعریق
- واکنش های پوستی
- ضربان نامنظم قلب
همچنین باید خاطرنشان کرد که به هیچ عنوان نباید به نوزادان زیر یک سال عسل داد؛ چون عسل می تواند باعث ایجاد یک بیماری نادر اما جدی معده به نام بوتولیسم نوزاد شود. این بیماری ناشی از اسپورهای باکتری است که ممکن است در عسل باشد، البته در مطلب فواید و عوارض مصرف عسل برای کودکان به این موضوع به صورت مفصل پرداختیم که اگر علاقه داشتید می توانید آن را مطالعه کنید.
خواص سیر و عسل برای لاغری
سیر و عسل هر دو دارای خواص ترموژنیک هستند، به این معنی که می توانند متابولیسم را افزایش داده و کاهش وزن کمک کنند. برخی از خواص سیر و عسل برای کاهش وزن عبارتند از:
سیر یک سرکوب کننده طبیعی اشتها بوده و عسل می تواند به تنظیم سطح قند خون، جلوگیری از افزایش اشتها و پرخوری کمک کند.
ترکیب سیر و عسل می تواند برای سم زدایی بدن مفید بوده و باعث خلاص شدن از شر وزن اضافی ناشی از آب و سموم بدن می شود.
سیر و عسل هر دو سرشار از آنتی اکسیدان هستند که می توانند از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد و التهاب محافظت کنند.
این دو ماده غذایی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و مقاومت در برابر سرماخوردگی یا سایر بیماری هایی می شوند که جلوی کاهش وزن را می گیرند.
برای اینکه از خواص سیر و عسل به بهترین شکل بهره ببرید بهتر است این ترکیب را با معده خالی مصرف کنید. کافی است یک حبه سیر را رنده یا له کرده و با یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله خواص عسل برای لاغری را مطالعه کنید.
این ترکیب را اول صبح و قبل از خواب مصرف کنید. اگر متوجه شدید که این معجون اشتهای شما را کنترل می کند، می توانید سیر و عسل را در طول روز به وعده های غذایی یا میان وعده های خود اضافه کنید. با این حال، به یاد داشته باشید که قبل از استفاده از هر ترکیبی بهتر است با یک متخصص تغذیه یا پزشک مشورت کنید.
سخن پایانی
سیر و عسل به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی دارند در طب سنتی مورد استفاده قرار گرفته اند. تحقیقات پزشکی اخیر برخی از خواص سیر و عسل را ثابت کرده است.
تحقیقات بیشتری برای یافتن دوزها و دیگر خواص سیر و عسل مورد نیاز است. با این حال، شما می توانید با تهیه ترکیب سیر و عسل از آن در برنامه غذایی روزانه خود استفاده کرده و از خواص غذایی و دارویی بهره مند شوید. با این حال، به خاطر داشته باشید که معجون سیر و عسل باعث ایجاد برخی علائم و عوارض می شود. بنابراین، در صورتی که بیماری خاصی داشته و یا به این مواد آلرژی دارد بهتر است از پزشک یا متخصص تغذیه خود بپرسید که آیا مصرف معجون سیر و عسل برای شما مناسب است یا خیر.
سلام چه مقاله عالی بود من از شما عسل خریدم معمولا فشار خون بالای دارم حتما این ترکیب رو استفاده میکنم
سلام محمدحسین عزیز بسیار سپاسگذاریم که هاچ لند رو برای خرید عسل انتخاب کردید
آرزوی صحت و سلامتی برای شما داریم.
این ماریناد که دستورشو نوشتید چه معجونیه من امروز برا ماهی استفاده کردم عالی شد
ضمن عرض خسته نباشید بابت تشکر پیام گذاشتم چند وقتی بود غلظت خون شدید داشتم این معجون سیر و لیمو رو همانطور که گفتید سفارش دادم و درست کردم عسل گون شما عالی بود بعداز سه ماه واقعا خونم از لختگی در اومد و حالم خوب شد ازمایش هم دادم نتیجه عالی بود ممنون از شما که حلال زاده اید و راستگو
سلام صالح عزیز سپاس از شما بابت انتخاب ما، البته شما برای درمان غلظت خون تنها به معجون سیر و عسل اکتفا نکنید و با مراجعه به دکتر این مشکل را حل کنید و تحت نظر متخصص این معجون را همراه با درمان مصرف کنید.
با آرزوی صحت و سلامتی برای شما
اقا ممنون که به موقع و عسل خوب تحویل دادید
سلام فرشید عزیز سپاس از لطف و حسن انتخاب شما
با آرزوی صحت و سلامتی برای شما
مننظرات مردم رو خوندم میخوام برا سلامتی قلبم ازتون عسل بخرم خدا کنه برا تبلیغ وفروش نباشه
سلام محمد عزیز سیاست ما در هاچ لند بیان مستندات علمی معتبر است و اگر مقاله را مطالعه کنید سعی کردیم نشان دهیم که در بعضی از تحقیقات خواص سیر و عسل مشخص شده اما برای اثبات نیاز به تحقیقات بیشتر است و از طرفی پزشکان طب سنتی نیز بر این خواص تاکید دارند.
با آرزوی بهترین ها برای شما دوست عزیز
ببخشید عسل هاتون عالیه من برا مادرم خریدم خیلی راضیه تشکر از شما
سلام پروانه عزیز سپاس از لطف و انتخاب شما
آرزوی بهترین ها را برای شما داریم.